رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت
سرخط خبرها

ویدئو| تاج‌گذاری افشین قادرزاده به عنوان کوتاه‌قدترین مرد جهان + بیوگرافی

  • کد خبر: ۱۴۰۲۵۲
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۱
ویدئو| تاج‌گذاری افشین قادرزاده به عنوان کوتاه‌قدترین مرد جهان + بیوگرافی
افشین قادرزاده جوان ۲۰ ساله ایرانی با قد ۶۵.۲۴ سانتی متری به عنوان کوتاه قدترین مرد زنده در کتاب رکورد‌های جهانی گینس انتخاب شد.

به گزارش شهرآرانیوز، افشین قادرزاده، اهل روستایی دورافتاده در شهرستان بوکان در شمال ایران، اکنون با قد ۶۵.۲۴ سانتی‌متر، در کتاب رکورد‌های جهانی گینس به عنوان کوتاه‌قدترین مرد زنده شناخته شده است.

افشین که برای استفاده از تلفن همراه با مشکل روبروست، به دلیل ضعف جسمانی نتوانسته به مدرسه برود.

اما افشین گفت که امیدوار است شهرت تازه‌ای که به‌عنوان کوتاه‌قدترین مرد جهان به دست آورده است، به او کمک کند تا از والدینش مراقبت کند، پدر و مادری که گاهی برای به دست آوردن پول کافی برای مخارج زندگی، درمان و داروی پسرشان تلاش می‌کنند.

افشین گفت: آرزوی من این است که بتوانم به پدر و مادرم کمک کنم. این شناخت جهانی ممکن است به من کمک کند تا به رویایم برسم.

کوتاهی قد افشین به این معناست که او نمی‌تواند راه پدرش اسماعیل قادرزاده را به عنوان کارگر ساختمانی ادامه دهد. در واقع افشین که تنها ۶.۵ کیلوگرم وزن دارد، نتوانسته شغل مناسبی در زادگاه خود پیدا کند.

تعداد بازدید : 268

افشین که با بی سوادی دست و پنجه نرم می‌کند و هرگز نمی‌تواند به تنهایی بدون پدر و مادرش به روستای خود برود، گفت که توانسته است از طریق تلفنی که دوستش برایش فرستاده با جهان بزرگتر ارتباط برقرار کند، اما استفاده از آن برایش دشوار است.

او می‌گوید: به طور کلی استفاده از تلفن برای مدت طولانی به دلیل سنگین بودن آن دشوار است، با این حال من هنوز آن را مدیریت می‌کنم. من می‌دانم بلندترین مرد دنیا کیست. من ممکن است در کف دستان او جا شوم!

پدر افشین گفت: ادامه درمان و ضعف جسمانی پسرم دلیل اصلی ترک تحصیل اوست وگرنه مشکل روحی ندارد.

پدر افشین گفت که برای پیدا کردن لباسی که مناسب او باشد، تلاش می‌کند. او فقط می‌تواند با لباس‌هایی بپوشد که یک کودک سه ساله با آن تناسب داشته باشد، اما طرح‌ها معمولاً دیگر برای سن او مناسب نیست.

افشین گفت پس از دریافت رکورد گینس در دبی، احساس می‌کرد که این یک رویا است. افشین زمانی که در دبی بود، از اینکه پیش خیاط و آرایشگر رفت و از برج خلیفه بلندترین ساختمان جهان دیدن کرد، بسیار خوشحال بود.

افشین چهارمین مرد کوتاه قدی است که تاکنون توسط رکورد‌های جهانی گینس تایید شده است. او زمانی که در دبی بود سه بار در طول ۲۴ ساعت اندازه‌گیری‌ها شد.

وی افزود: فقط فکر کردن به عضویت در خانواده رکورد‌های جهانی گینس مانند یک رویا است. برای باور کردنش گاهی تقلا می‌کنم. مثل این است که روز بعد از خواب بیدار می‌شوی و تمام دنیا می‌دانند که کی هستی. افشین گفت این جادویی است.

وی با بیان اینکه از توجه مردم خوشم می‌آید، اضافه کرد که این به من احساس خاصی میدهد.

افشین اکنون ادوارد نینو هرناندز را از صدر جدول کوتاه‌ترین مرد جهان حذف کرده است. هرناندز، ۳۶ ساله، اهل بوگوتا در کلمبیا، تنها ۷۲.۱ سانتی متر قد دارد.

به گزارش فرارو، کریگ گلندی، سردبیر رکورد‌های جهانی گینس، گفت: دیدار با افشین و خانواده اش و تایید او به عنوان کوتاه قدترین مرد بالغ جهان جدید، افتخاری بود.

وی افزود: این یکی از آن موارد فوق‌العاده اساسی بدن انسان است، و دریافت این تاییدیه رسمی لحظه‌ای بالقوه تغییردهنده در زندگی این مرد جوان جذاب است.

گلندی گفت: با قضاوت براساس شور و شوقی که در طول سفرش به دبی نشان داده است، او بیش از حد آماده است تا از وضعیت مشهور جدید خود لذت ببرد و به یک نام آشنا تبدیل شود.

افشین در روستایی دورافتاده در شهرستان بوکان استان آذربایجان غربی کشف شد. او می‌تواند با استفاده به دو زبان کردی و فارسی صحبت کند.

تام و جری یکی از کارتون‌های مورد علاقه افشین است، و اگرچه ممکن است تصور کنید او با جری هم‌ذات‌پنداری می‌کند، افشین در واقع تام گربه را ترجیح می‌دهد.

افشین هم عاشق تماشای فوتبال است و از باشگاه استقلال ایران حمایت می‌کند. فوتبالیست‌های مورد علاقه او علی دایی (ایران) و کریستیانو رونالدو (پرتغال) هستند.

افشین شخصیتی بسیار مهربان و برونگرا دارد به همین دلیل در بین مردم محلی بسیار محبوب است. هم پدر و مادرش و هم ساکنان روستا او را با نام «محمد» صدا می‌زنند.

افشین پس از اینکه نامش در گینس ثبت شد، اگرچه خوشحال بود، اما توضیح داد که آرزو می‌کند می‌توانست مانند دیگران زندگی کند، به خصوص که بتواند ماشین داشته باشد و رانندگی کند.

منبع: فرارو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->