فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) درگیری‌ها و شرارت‌های خیابانی در کشور کاهش یافت آخرین جزئیات برگزاری امتحانات نهایی از فردا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین آمار از ورود زائران ایرانی به عربستان (۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴) درباره سهم ما از پویش‌هایی که به غذای مراسم ترحیم نه‌ می‌گویند | نه به  ضیافت سوگ دستگیری شرور بدنام بولوار بهمن مشهد در نیمه شب گم‌شدن سارق در صحنه سرقت حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی علیه یک خودرو در لبنان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۴۳۶ قاچاقچی میراث فرهنگی در سال ۱۴۰۳ دستگیر شدند رئیس پلیس فتا فراجا: به تبلیغات عمل تغییر رنگ چشم و آمپول‌های لاغری ورود می‌کنیم چند روش طبیعی برای از بین بردن چین و چروک صورت هشدار درباره فروش دارو‌های کودکان در فروشگاه‌های سیسمونی
سرخط خبرها

ویدئو| تاج‌گذاری افشین قادرزاده به عنوان کوتاه‌قدترین مرد جهان + بیوگرافی

  • کد خبر: ۱۴۰۲۵۲
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۱
ویدئو| تاج‌گذاری افشین قادرزاده به عنوان کوتاه‌قدترین مرد جهان + بیوگرافی
افشین قادرزاده جوان ۲۰ ساله ایرانی با قد ۶۵.۲۴ سانتی متری به عنوان کوتاه قدترین مرد زنده در کتاب رکورد‌های جهانی گینس انتخاب شد.

به گزارش شهرآرانیوز، افشین قادرزاده، اهل روستایی دورافتاده در شهرستان بوکان در شمال ایران، اکنون با قد ۶۵.۲۴ سانتی‌متر، در کتاب رکورد‌های جهانی گینس به عنوان کوتاه‌قدترین مرد زنده شناخته شده است.

افشین که برای استفاده از تلفن همراه با مشکل روبروست، به دلیل ضعف جسمانی نتوانسته به مدرسه برود.

اما افشین گفت که امیدوار است شهرت تازه‌ای که به‌عنوان کوتاه‌قدترین مرد جهان به دست آورده است، به او کمک کند تا از والدینش مراقبت کند، پدر و مادری که گاهی برای به دست آوردن پول کافی برای مخارج زندگی، درمان و داروی پسرشان تلاش می‌کنند.

افشین گفت: آرزوی من این است که بتوانم به پدر و مادرم کمک کنم. این شناخت جهانی ممکن است به من کمک کند تا به رویایم برسم.

کوتاهی قد افشین به این معناست که او نمی‌تواند راه پدرش اسماعیل قادرزاده را به عنوان کارگر ساختمانی ادامه دهد. در واقع افشین که تنها ۶.۵ کیلوگرم وزن دارد، نتوانسته شغل مناسبی در زادگاه خود پیدا کند.

تعداد بازدید : 261

افشین که با بی سوادی دست و پنجه نرم می‌کند و هرگز نمی‌تواند به تنهایی بدون پدر و مادرش به روستای خود برود، گفت که توانسته است از طریق تلفنی که دوستش برایش فرستاده با جهان بزرگتر ارتباط برقرار کند، اما استفاده از آن برایش دشوار است.

او می‌گوید: به طور کلی استفاده از تلفن برای مدت طولانی به دلیل سنگین بودن آن دشوار است، با این حال من هنوز آن را مدیریت می‌کنم. من می‌دانم بلندترین مرد دنیا کیست. من ممکن است در کف دستان او جا شوم!

پدر افشین گفت: ادامه درمان و ضعف جسمانی پسرم دلیل اصلی ترک تحصیل اوست وگرنه مشکل روحی ندارد.

پدر افشین گفت که برای پیدا کردن لباسی که مناسب او باشد، تلاش می‌کند. او فقط می‌تواند با لباس‌هایی بپوشد که یک کودک سه ساله با آن تناسب داشته باشد، اما طرح‌ها معمولاً دیگر برای سن او مناسب نیست.

افشین گفت پس از دریافت رکورد گینس در دبی، احساس می‌کرد که این یک رویا است. افشین زمانی که در دبی بود، از اینکه پیش خیاط و آرایشگر رفت و از برج خلیفه بلندترین ساختمان جهان دیدن کرد، بسیار خوشحال بود.

افشین چهارمین مرد کوتاه قدی است که تاکنون توسط رکورد‌های جهانی گینس تایید شده است. او زمانی که در دبی بود سه بار در طول ۲۴ ساعت اندازه‌گیری‌ها شد.

وی افزود: فقط فکر کردن به عضویت در خانواده رکورد‌های جهانی گینس مانند یک رویا است. برای باور کردنش گاهی تقلا می‌کنم. مثل این است که روز بعد از خواب بیدار می‌شوی و تمام دنیا می‌دانند که کی هستی. افشین گفت این جادویی است.

وی با بیان اینکه از توجه مردم خوشم می‌آید، اضافه کرد که این به من احساس خاصی میدهد.

افشین اکنون ادوارد نینو هرناندز را از صدر جدول کوتاه‌ترین مرد جهان حذف کرده است. هرناندز، ۳۶ ساله، اهل بوگوتا در کلمبیا، تنها ۷۲.۱ سانتی متر قد دارد.

به گزارش فرارو، کریگ گلندی، سردبیر رکورد‌های جهانی گینس، گفت: دیدار با افشین و خانواده اش و تایید او به عنوان کوتاه قدترین مرد بالغ جهان جدید، افتخاری بود.

وی افزود: این یکی از آن موارد فوق‌العاده اساسی بدن انسان است، و دریافت این تاییدیه رسمی لحظه‌ای بالقوه تغییردهنده در زندگی این مرد جوان جذاب است.

گلندی گفت: با قضاوت براساس شور و شوقی که در طول سفرش به دبی نشان داده است، او بیش از حد آماده است تا از وضعیت مشهور جدید خود لذت ببرد و به یک نام آشنا تبدیل شود.

افشین در روستایی دورافتاده در شهرستان بوکان استان آذربایجان غربی کشف شد. او می‌تواند با استفاده به دو زبان کردی و فارسی صحبت کند.

تام و جری یکی از کارتون‌های مورد علاقه افشین است، و اگرچه ممکن است تصور کنید او با جری هم‌ذات‌پنداری می‌کند، افشین در واقع تام گربه را ترجیح می‌دهد.

افشین هم عاشق تماشای فوتبال است و از باشگاه استقلال ایران حمایت می‌کند. فوتبالیست‌های مورد علاقه او علی دایی (ایران) و کریستیانو رونالدو (پرتغال) هستند.

افشین شخصیتی بسیار مهربان و برونگرا دارد به همین دلیل در بین مردم محلی بسیار محبوب است. هم پدر و مادرش و هم ساکنان روستا او را با نام «محمد» صدا می‌زنند.

افشین پس از اینکه نامش در گینس ثبت شد، اگرچه خوشحال بود، اما توضیح داد که آرزو می‌کند می‌توانست مانند دیگران زندگی کند، به خصوص که بتواند ماشین داشته باشد و رانندگی کند.

منبع: فرارو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->